Lettbutikk netthandel­lager i Enebakk

Metacon er stolt over å ha bidratt med stålkonstruksjoner, hulldekker og takplater til det nye netthandelslageret til Lettbutikk i Enebakk.

Kunde:

Thermica AS

Grunnflate:

17 000 m²

Type bygg:

Lager

Byggeår:

2022

Konstruksjon:

Stålkonstruksjoner, hulldekker og takplate
Thermica AS' logo i hvit.
«Det er en kombinasjon av alle tre fasene i dette prosjektet, vi opplever Metacon som helt suverene.»
Prosjektleder
Rolf Borge-Aaserud hos
Thermica AS

Mer om Lettbutikk netthandel­lager i Enebakk

Thermica AS er en spesialentreprenør innen ulike næringsbygg. Med over 40 års bransjeerfaring behersker de korte byggetider, og leverer rimelige og effektive bygg over hele landet.

BREEAM-NOR Very Good

Metacon leverer bærekonstruksjon til lagerbygg med 17 000 m² grunnflate. Leveransen inneholder stålkonstruksjoner, hulldekker og takplate.

Vi i Metacon blir rørt og fryktelig stolte over den gode referansen vår kunde Thermica AS gir oss!

Vi har valgt å publisere hele tilbakemeldingen, da dette for oss er fasit på hvordan vi ønsker å jobbe med og levere alle våre leveranser.

Rolf Borge-Aaserud, prosjektleder i Thermica AS, for Lettbutikk netthandel lager i Enebakk, forteller sin opplevelse av samarbeidet:

Vi har tre faser i et prosjekt, tilbud, prosjektering og gjennomføring. I dette prosjektet i Enebakk, har Metacon gjort en fremragende jobb i alle faser. 

I tilbudet var de konkurransedyktige på pris, de hadde et særs godt besvart tilbud og gode løsninger. 

«De var veldig konkrete i beskrivelsen av leveransene og gir tilbud etter forespørsel. Her er de absolutt best i klassen på å levere tydelige og gode tilbud.»

I prosjekteringsfasen, og dette er relasjonsrelatert, er vi svært fornøyd. Prosjektlederen gjorde en utmerket jobb. For oss betyr det at personen har noe å bidra med i dialog med arkitekt og oss. Prosjektleder fra Metacon var kreativ og med på å finne løsninger, vedkommende var rett og slett  «outstanding». Denne personlige tilbakemeldingen har vi også overgitt internt til Metacon. 

Gjennomføringsfasen ble levert i henhold til avtalt fremdriftsplan. 

«Det som kommer til byggeplassen er ferdig, det blir skrudd sammen og det passer. Der opplever vi at Metacon har god kvalitetssikring på verkstedet sitt, noe som gjør at de ikke slipper ut feil derfra.»

Dette er en svært god kvalitet som ikke alle i bransjen klarer å levere på. 

Metacon har riktig utstyr og fleksibilitet på annet verktøy som trengs på byggeplassen, for å gjøre jobben, her oppleves det også at de har full kontroll. De hadde en tydelig og god formann man kunne ha en dialog med, i alle faser, på gode og dårlige dager. 

«Metacon gjennomførte en topp prestasjon!» 

Stillhet er som kjent det beste signalet, vi har ikke hørt noe fra sluttbruker i etterkant av overleveringen av bygget, og kan bare gå ut fra at alt i er utmerket orden.

Vi i Metacon takker for tilliten og det gode samarbeidet!

Er dette noe for deg, eller ønsker du mer informasjon?