Sjøkanten Harstad

På Sjøkanten i Harstad bistod Metacon i byggingen av et næringsbygg bestående av både butikk- og næringslokaler. Ferdigstilt høsten 2023.

Kunde:

Harstadbygg Entreprenør AS

Grunnflate:

4 473 m²

Type bygg:

Butikklokaler

Byggeår:

2023

Konstruksjon:

Stålkonstruksjoner, hulldekker og takplate
Portrettfoto av Jonas Hellesjø, prosjektleder hos Harstabygg Entreprenør AS
«Metacon opplevdes ryddige i alt fra prosjektering, levering og punktlighet. De var effektive og enkle å samarbeide med.»
Prosjektleder
Jonas Hellesjø hos
Harstadbygg Entreprenør AS

Mer om Sjøkanten Harstad

Harstadbygg Entreprenør AS er Harstads ledende lokale entreprenørselskap, og totalentreprenør innen bygg og anlegg. Sammen med sine dyktige samarbeidspartnere leverer de komplette løsninger for alle typer bygningsarbeid både for det private og offentlige markedet.

Prosjektet «Sjøkanten» er utviklet av byggherre, arkitekt og entreprenør i fellesskap. Prosjektet utføres som en samspillsentreprise, noe som fremmer samarbeid og gir alle medvirkende parter et insentiv for å gjøre ting smart og effektivt. Selve bygget får en lekker glassfasade i front og oppføres i stål bæresystem med sandwichelementer. 

Til Sjøkanten senter bistår Metacon i byggingen av et næringsbygg bestående av både butikk- og næringslokaler. 4 473 m² grunnflate med stålkonstruksjoner, hulldekker og takplater.

«Leveransen til Metacon var totalt sett helt topp. Vi vil ta kontakt med dem igjen om det kommer flere relevante prosjekter for samarbeid i fremtiden.»

Vi i Metacon takker for tilliten og det gode samarbeidet!

Er dette noe for deg, eller ønsker du mer informasjon?