Tjenester

Metacon prosjekterer, produserer og monterer komplette stålbygg etter kundens ønske og behov. I tillegg til bærende stålkonstruksjoner, prosjekterer vi takplater, hulldekker og sandwichvegger. 

Metacon prosjekterer og monterer stålbygg i hele landet

Metacon har egen prosjekteringsavdeling bestående av 6 ingeniører som prosjekterer alle prosjektene som Metacon leverer.

Prosjekteringsavdelingen bistår gjerne i tidlig fase av prosjektene for å kunne finne de mest optimale løsningene for bæresystem og utforming av bygget. Alle prosjekter blir modellert i Tekla Structures som er et 3D-modelleringsverktøy for stålkonstruksjoner og alle modeller leveres som BIM-modeller til andre aktører i prosjektet.

Metacon har egen produksjon av stålkonstruksjoner og vi overflaterbehandler også alle stålkonstruksjoner etter kundens ønsker og krav. Metacon produserer i overkant av 4000 tonn stålkonstruksjoner pr. år på vårt verksted i Rakkestad. Vi har egen sveisekoordinator og leverer CE-merkede konstruksjoner.

Metacon har egen montasjeavdeling som består av montører til stålkonstruksjoner, prefab-betong-konstruksjoner, takplater og sandwichelementer.

TRENGER DU VÅR HJELP?

Har du behov for våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt.