Tjenester

Metacon prosjekterer, produserer og monterer komplette stålbygg etter kundens ønske og behov. I tillegg til bærende stålkonstruksjoner, prosjekterer vi takplater, hulldekker og sandwichvegger. 

Metacon prosjekterer og monterer stålbygg i hele landet

Metacon har egen prosjekteringsavdelingen bestående av 6 ingeniører som prosjekterer alle prosjektene som Metacon leverer.

Prosjekteringsavdelingen bistår gjerne i tidlig fase av prosjektene for å kunne finne de mest optimale løsningene for bæresystem og utforming av bygget. Alle prosjekter blir modellert i Tekla Structures som er et 3D-modelleringsverktøy for stålkonstruksjoner og alle modeller leveres som BIM-modeller til andre aktører i prosjektet.

Metacon har egen produksjon av stålkonstruksjoner og vi overflaterbehandler også alle stålkonstruksjoner etter kundens ønsker og krav. Metacon produserer i overkant av 4000 tonn stålkonstruksjoner pr. år på vårt verksted i Rakkestad. Vi har egen sveisekoordinator og leverer CE-merkede konstruksjoner.

Metacon har egen montasjeavdeling som består av montører til stålkonstruksjoner, prefab betong konstruksjoner, takplater og sandwichelementer.

TRENGER DU VÅR HJELP?

Har du behov for våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt.